Powered by Smartsupp

O redakcji magazynu „Food Service”

Magazyn "Food Service" jest tworzony przez zespół w składzie: Monika Jankowska-Kapica (redaktorka naczelna), Dominika Zagrodzka (dziennikarka) i Przemysław Ziemichód (dziennikarz).

Naszą ambicją jest wprowadzenie was w fascynujący świat HoReCa w oparciu o jakość i merytorykę z najwyższej półki. W magazynie "Food Service", a także na naszym portalu Foodservice24.pl, publikujemy atrakcyjne i przejrzyste treści dotyczące zarządzania gastronomią i trendów kulinarnych oraz newsy i opinie branżowe, interesujące zarówno dla ludzi HoReCa, jak i dla foodies.

Dzięki Foodservice24.pl:
- zdobędziecie praktyczne wskazówki dotyczące prowadzenia restauracyjnego biznesu
- przeczytacie inspirujące wywiady z liderami branży gastronomicznej
- dowiecie się, co słychać u topowych restauratorów i szefów kuchni
- zajrzycie za kulisy renomowanych restauracji
- będziecie na bieżąco z wydarzeniami branży HoReCa
- poznacie nowe koncepty restauracyjne oraz ludzi, którzy je tworzą.

Z magazynem "Food Service" i portalem Foodserwice24.pl stale współpracują cenieni i utytułowani eksperci branży HoReCa, w tym szefowie kuchni, restauratorzy, barmani i sommelierzy. Adam Chrząstowski, Maciej Nowaczyk, Adam Pawłowski, Kuba Janicki, Laura Osęka, Małgosia Minta - to tylko niektóre nazwiska. To oni są gwarancją najwyższej jakości wiedzy merytorycznej!